VEM ÄR JAG?

Hej på er! 🙂

Det här med att blogga har jag många gånger trott varit min grej, men alltför många gånger så har jag startat upp en blogg som sen bara har lagts på hyllan. Antagligen så berodde det på brist av tid och idétorka.

Det har hänt en del i mitt liv sen sist jag bloggade och jag känner att jag gärna skulle vilja dela med mig av vad som händer i mitt liv idag. Tror att många av de som kommer klicka in på bloggen redan  känner mig haha. Men för de som inte gör det, så tänkte jag berätta lite kort om vem jag är.

Louise heter jag, och är 20 år. Jag är född och uppvuxen i Karlskoga men flyttade för ca 2,5 månad sedan till Stockholm men min kille, Victor. På dagarna säljer jag smink och hudvårdsprodukter på Kicks. Riktigt kul men otippat att jag skulle hamna i just den branschen. När jag inte jobbar så går stor del av tiden till att fixa hemma i lägenheten, då vi inte fått klart allt. Jag älskar allt som har med inredning att göra så jag tycker bara det är kul. I och med att vi har flyttat så är ju allt ganska nytt. Fastän vi har bott här ett bra tag nu så finns det ändå nya ställen som vi inte sett och mer saker att göra. Det tar liksom aldrig slut.

IMG_4019

Livet ser såklart lite annorlunda ut nu när vi bor i Stockholm. Det är klart att man ibland längtar efter familj och vänner, men jag trivs verkligen bra här och jag är så glad att vi hamnade just här. Jag har sedan länge velat flytta till en större stad och vad det beror på vet jag faktiskt inte om jag ska vara helt ärlig. Det är nog för att större städer har ett större utbud på i princip allt. För något år sedan hade jag planer på att någon gång flytta till Göteborg eller London. Tanken på att flytta till Stockholm har aldrig funnits, så jag tycker det är lite kul att vi hamnade i en stad som jag aldrig trodde att jag skulle bo i.

Jag har planer på att plugga vidare någon gång och självklart vill jag passa på nu när vi bor i Stockholm. När jag väl bestämt mig för att plugga är det juristprogrammet som jag helst av allt vill komma in på. På grund av konkurrens så är det ganska svårt att komma in, speciellt i Stockholm. Så jag får se hur det ser ut framöver, kan dock inte tänka mig att det blir lättare tyvärr.

Eftersom att jag bor i Stockholm så var första tanken med den här bloggen att jag skulle uppdatera framförallt familj och vänner om vad som händer i mitt liv då vi inte alls har möjlighet att ses lika ofta, och även tipsa och inspirera andra utifrån. Jag har inte valt att nischa in mig på något speciellt i bloggen. Ni kommer att få läsa allt ifrån inredning, till resor, mat, mode osv. Ja, man kan väl säga i princip allt som händer i min vardag.

Blev längre inlägg än vad jag hade tänkt mig, men jag hoppas att ni gillade det så hörs vi snart igen…

Kram, Lollo

2 kommentarer på “VEM ÄR JAG?

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: