Fredag

Hallå där!

Äntligen ville solen visa sig idag, så himla skönt! De har varit dåligt väder allt för länge och det gör en så trött. Jag vaknade ganska tidigt idag också. Victor börjar för det mesta tidigare än mig, och jag brukar oftast inte kunna somna om när jag väl vaknat på morgonen fastän jag är super trött. Hade varit så skönt att få sova ut när man ändå började kl 12. Men men, man hinner ju med att vara lite produktiv hemma om man kommer upp i tid(och om man orkar).

Jag tänkte att jag skulle fixa iordning lite här i lägenheten så att jag kan ta lite bilder och visa er hur det såg ut innan vi flyttade in alla möbler, och hur det ser ut nu. Vi är långt ifrån klara med lägenheten, det är bland annat möbler som vi inte har köpt än, även en del möbler som vi ska byta ut osv. Men jag tänker att det kan vara kul att se förändringen över tid. Jag och Victor får göra en storstädning i helgen när både han och jag är ledig haha.

Jag hamnade i soffan nu efter jobbet och väntar på att Victor ska komma hem. Vi hade tänkt att vi skulle gå ut och äta på Enskede värdshus Det var när vi var här i somras och lämnade lite möbler till lägenheten som vi såg restaurangen. Den såg så mysig ut och så himla skönt att slippa laga mat och bara sätta sig till dukat bord för en gångskull.

Skulle behöva ta tag i disken nu innan vi ska iväg, det där jätteroliga som man aldrig kommer undan med. Hade varit guldvärt med en diskmaskin alltså! Det verkar dock inte som vi kan sätta in någon i köket, så det är lite synd. Jag kommer ihåg för några månader sen när vi letade efter lägenhet och typ det enda kravet vi hade var att det antingen skulle finnas diskmaskin eller att vi åtminstone kunde sätta in en om vi skulle vilja ha haha. Vi får helt enkelt klara oss utan ändå! :/

Hoppas ni haft en bra dag och får ha en fortsatt trevlig helg, så hörs vi igen imorgon!

Kram, Lollo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: