Vi avslutade helgen på akuten

Hej där!

Söndagen blev inte riktigt som vi tänkt oss igår. Det blev inget museum men vi tänkte att vi skulle åkt in till stan och kollat på lite saker som vi behöver. Först åkte vi in till Södermalm och åt på Holy Chow, en indisk restaurang. Jag har fått för mig att jag inte tycker om indisk mat så mycket, men jag blev överraskad. Jag beställde in en röra med kyckling, räkor och ost i och det var supergott! Låter nästan som en utav de vanligaste rätterna man köper på typ Saigon men det var en annan speciell smak på röran. Vi var så hungriga så jag glömde bort att ta kort på maten.

Klockan var redan 6 när vi var klara så vi hann inte med att gå i några affärer på stan. När man är i Stockholm så får man nästan för sig att allt ska vara öppet till 8 iallafall, men förstår ändå att de stänger tidigare på söndagar. Vi åkte tillbaka till Årsta och handlade med mat till veckan. Kylen var nästan tom så det var behövligt.

Vi fick något ryck och började städa ur hela kylen(händer inte ofta) så det var jättebra! Men det helade slutade med att vi fick åka in till akuten. Victor stod och diskade en glasbricka som ligger i kylen och den gick sönder. Han får då in en av glasskärvorna i fingret och det blev ett ganska djupt sår. Det rann ut ganska mycket blod och antagligen var de det som gjorde att han svimmade.

Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Han föll bara bakåt och krampade först när han satt på golvet. Jag fick liksom inte kontakt med honom på några minuter. Kändes konstigt att han reagerade så som han gjorde så jag trodde att det var något annat som var fel. Det är så otäckt när sådant händer och jag har aldrig varit med om det förut så jag kände mig bara helt lost. Sprang runt i panik för att försöka hitta min mobil samtidigt som jag inte ville lämna Victor själv i köket. Tillslut vaknade han till och då beställde jag direkt en taxi till akuten. Dem sydde ihop fingret med 2 stygn, då läcker det förhoppningsvis ihop fortare.

Slutade kl 5 idag vilket är lyx för mig, slutar många gånger kl 8 och då missar man liksom hela kvällen. Väntar på att Victor ska komma hem så vi kan laga ihop flygande Jakob till kvällsmat.

Hoppas att ni haft en bra måndag!

Kram Lollo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: