Städning och julfika

Hej på er allihop!

Det har varit lite dåligt med uppdatering här på bloggen de senaste dagarna nu. Vad har jag hunnit med sen sist? Jag hade långa jobbpass under tisdagen och onsdagen, så var inte hemma förens halv 9. Det är verkligen sega dagar, och man hinner absolut inte med att göra någonting efter jobbet. Nu har vi dock haft(och har fortfarande) Black Week i butiken så dagarna har gått lite fortare än vad de brukar.

Igår var jag ledig och han med att greja lite här hemma. Städa, diska och plocka! Samtidigt som jag tycker det är jättetråkigt så tycker jag ändå om det. Det är så satisfying och se vilken skillnad det blir och jag älskar känslan av nystädat. Efter städningen mötte jag upp Nattis i Vasastan där vi tog en fika på Espresso House. Vi tänkte först att vi skulle fika på Pascal. Det var ju så fint där inne och allt i montern såg så himla gott ut. Men det var såklart fullsmockat med folk där inne.

Hur gott ser inte det här ut? En riktig julfika med saffransbulle och varm choklad. Det var supermysigt att bara sitta och prata om allt och ingenting och jag är så glad att Nattis också bor här i Stockholm. Det känns tryggt på något sätt att en av de kompisar man känt större delen av sitt liv finns i närheten. Fastän att båda har mycket att göra på varsina håll, och vi inte hinner ses så ofta så har vi ju ändå chansen till det. Det är liksom inte lika lätt att planera i. en träff med kompisarna i Karlskoga.

Nu ligger jag hemma i soffan och funtar på om jag ska beställa hem sushi från Uber eats. Victor är på AW och har det bra så jag tycker jag är ganska värd den där sushin hahah!

Trevlig helg alla fina, (syns imorn)!

Kram, Lollo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: