En resumé av senaste veckan

Men hallå där!

Veckorna bara flyger förbi och jag har mest haft tankarna på allt som har med jul och nyår att göra den senaste tiden. Jag och Victor åker hem över jul och det ska bli så skönt. Julen måste ju vara den mysigaste tiden på året, speciellt nu när vi bor i Stockholm och får åka hem och träffa alla släktingar och fira ihop med dem. Hade tur som fick vara ledig under jul. Jag fick dock jobbpass på annandagen så det blir ingen utgång på juldagen för min del. Hade varit kul att få gå ut med alla vänner hemma i Karlskoga då det ändå är en riktig hemvändardag och i princip alla går ut.

Har för övrigt inte kommit så långt med julklappsinköpen. Hittills har jag bara köpt ett paket och det gör mig så stressad. Jag som tänkte att jag skulle vara ute i god tid det här året. Fast att det nästan är en månad kvar så går det extremt fort och vi har lite inplanerade saker framöver, vilket ger oss mindre tid för att hinna handla julklappar. Funderar på om jag ska köpa några julklappar i Karlskoga när vi åker hem i mitten på december bara för att slippa släpa med allt på tåget. Såklart att jag kommer köpa det mesta här i Stockholm, men om jag vet något specifikt som jag kan köpa där så gör jag nog så.

Med tanke på att vi åker hem över jul så kommer vi inte överpynta lägenheten precis. Vi kommer ställa upp lite ljusstakar, en gran och lite småpynt. Det ända vi har just nu är två ljusstakar så vi behöver ut på stan och handla lite. Vi har varit ut i butiker och kikat lite men det är så svårt att veta vad man ska köpa när vi är så lång ifrån klara med lägenheten och inte har alla möbler osv.

Vi väntar på att vårt nya soffbord ska komma. Beställde det förra veckan och hoppas verkligen att det hinner komma innan jul. Det är ett runt, svart marmorbord från Chilli. Vi kollade på det redan i augusti när vi var i Örebro men väntade med att beställa. När jag var inne på hemsidan för ca 1 månad sen så fanns det inte med i sortimentet längre. Jag ringde och dubbelkollade med Chilli och de sa att bordet inte fanns kvar. MARDRÖM! Förra veckan, när jag beställde bordet gick jag bara in på hemsidan för att kolla vad det fanns för middagsbord och då kommer det svarta marmorbordet upp. Jag äskar det där bordet så beställde det på direkten så att vi inte skulle missa det igen. Kommer visa det så fort vi får hem det!

Igår var jag ledig så passade på att klippa mig. Det behövdes verkligen, äntligen kan man borsta igenom håret utan att allt bara trasslat ihop sig. Blir alltid så nervös innan jag ska klippa mig ifall jag inte ska bli nöjd eller att det känns för kort. Men jag blev jättenöjd och såg knappt skillnad på längden. Om några veckor ska jag troligtvis bleka nertill så det blir som en balayage. Det har jag gjort några gånger tidigare men nu har jag min naturliga färg i hela håret. Det är ju kul att göra något extra med håret men det sliter så på mitt så jag får se när ska göra det.

Det blir en tidig fredag för mig, tänkte göra mig iordning och lägga mig i sängen. Kanske slå på en serie tills jag somnar. Jag jobbar 10-18 imorrn och efter jobbet ska vi gå ut och äta med Victors pappa som kommer hit och hälsar på. Han har inte varit här tidigare så det ska bli superkul att visa han hur vi bor och hur det ser ut runtom i Årsta.

Kram & trevlig helg på er/ Lollo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: