Första advent

Halloj där!

Vi tog en välbehövlig sovmorgon första advent. Jag sov jättedåligt natten till lördag och skulle upp och jobba hela dagen så jag var extremt trött. Efter jobbet åkte jag bara hem och bytte om och drog vidare mot söder till Jimmys Steakhouse där vi åt middag. Jag tog bara kort på min mat men vi alla tog lite olika rätter och alla var nöjda med maten. Jag tog oxfilé och köttet var perfekt!!

Jag, Victor och hans pappa åkte till Årsta och tog en drink på en bar som ligger i närheten av vårt boende medan de andra som vi var ute och åt med åkte hem. Dem stängde redan baren som vi var på halv 11 så vi kom inte hem så sent ändå. Kvällen avslutades med ett avsnitt av Narcos.

På söndagsmorgonen fixade vi iordning en stor frukost och åt framför tvn där de visade damernas sprint ifrån Lillehammer. Vi hade tänkt gå ut på stan eftersom det var skyltsöndag och även besöka julmarknaden i Gamla Stan. Vi kom aldrig iväg för vi bestämde oss för att sätta upp våra gardiner och det tog några timmar. Egentligen hade det inte varit så krångligt men när vi skulle borra upp fästena till gardinskenan, (som ska sitta i taket), så var det ”ihåligt” i taket på ena sidan. Det är lite osäkert att då sätta upp gardinen om inte fästena sitter ordentligt så vi fick sätta upp fästena på väggen istället. Efter några timmar fick vi ju iallafall upp allt och jag är supernöjd. Det blev som ett helt annat rum och det känns lite mer hemtrevligt nu.

Nu ser ni även lite av vårt soffbord som jag längtar efter att få byta ut. Det ska tydligen komma redan imorgon och jag var jätteglad över det tills jag kom på att vi ska iväg på julbord under den tiden som bordet kommer att leveras. Hoppas att vi kan få bordet så fort som möjligt fast vi får ändra på leveransen.

Nu ska vi snart slå på någon serie och äta kvällsmat, ganska sent jag vet. Jag är vrålhungrig! Ha en fortsatt bra måndag så ses vi imorgon.

Kram, Lollo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: