14/12-18

Godmorgon!

Jag vet att jag har varit extremt dålig på att uppdatera här på bloggen. Det har varit mycket den här veckan och jag har helt enkelt inte prioriterat bloggen. Nu sitter jag på tåget påväg hem till Karlskoga och då tänkte jag passa på att blogga nu, så går resan lite fortare också.

Men vad har jag gjort i veckan? I måndags och tisdags hade jag långa arbetspass och stängde på kvällen. Tror aldrig att jag känt mig så trött efter de dagarna som jag gjorde då. Det brukar funka bra men jag har sovit ganska dåligt den senaste tiden så det beror antagligen på det. I onsdags jobbade jag bara 9-12, så himla skönt! Jag och Carro hade planerat in att vi skulle ses direkt efter jobbet när jag ändå slutade så tidigt, så hon åkte hit över dagen från Norrköping. Vi sprang runt på stan hela dagen så jag hann nästan köpa klart alla julklappar. Vårt soffbord skulle komma samma dag men det var inte förens tidigast 17 så vi hade tid på oss och tänkte prova på att åka voi. Carro hade provat på det en gång tidigare och sa att det var jättekul så jag blev ju supertaggad på att testa. När vi precis hade hittat en voi-skoter så ringde leveranskillen. Han var redan påväg till oss så vi fick skynda oss till tunnelbanan istället. Så tråkigt när vi hade sett fram emot det här men det får bli till våren för jag antar att de ställer in voiarna snart.

Jag är iallafall glad att vi äntligen har fått vårt nya soffbord och det passade perfekt. Nu saknas det bara en matta som vi kan han under bordet. Vi vet inte riktigt vad vi ska välja för färg än. Det mesta i vardagsrummet är grått så snyggast är såklart om vi bryter av med någon annan färg. Jag har hittat några fina mattor men jäklar vad dyrt det är. Det är ju bara en matta förstår inte varför det ska kosta så mycket. Visst att mattor hjälper till att få en snygg helhet i inredningen men man går ju bara på den haha… Jag ska kolla vidare på mattor så att vi förhoppningsvis kan beställa och få hem en så fort som möjligt.

Det blir en lång dag idag och jag är supertrött. Vi somnade ganska sent och jag gick upp kl 7 imorse för att slippa stressa till tåget som jag brukar behöva göra. Ska försöka sova lite nu så jag orkar med resten av dagen.

Trevlig helg på er!

Kram, Lollo

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: