2 0 1 9

Hejsan på er!

Jag har nästan haft ångest över att jag inte tagit tag i bloggen på så pass lång tid nu. Det är på tiden att göra något åt det känner jag. Det var säkert minst 3 veckor sen som jag senast uppdaterade här och det största som hänt må ju vara att vi gått in i 2019. Så sjukt vad fort åren går! Låter som en gammal tant men helt ärligt talat måste jag säga att åren går fortare ju äldre man blir. Den månaden som gick fortast var garanterat december, massor med jobb och en hel del med rundor på stan efter julklappar. Fast det var stressigt så var det ju ändå väldigt mysigt.

Vi åkte som sagt hem till Karlskoga/Kristinehamn och firade med både min och Victors släkt under juldagarna. Vanligtvis brukar jag fira med pappas släkt på annandagen men eftersom jag hade ett jobbpass då så firade vi istället dagen innan julafton.

På kvällen åkte vi vidare till Victors mammas stuga och hade uppesittarkväll, åt lite gröt och bara myste. Vi hann även slå in de sista julklapparna innan vi somnade. Vi började morgonen med julklappsutdelning och sen åt vi en riktig julfrukost.Vi brukar alltid fira med mammas släkt på julafton, så på eftermiddagen åkte jag och Victor till mammas faster. De flesta satt och kollade på Kalle Anka som redan hade börjat och inte långt efter det så åt vi julbord. Världens godaste dessutom! Jag hade taggat det där julbordet så länge så det var främst maten jag såg framemot haha. Julbord är egentligen inget speciellt, det mesta kan man ju äta när som helst men det är nog själv grejen. Vi delade ut lite julklappar och spelade även julklappsspelet senare på kvällen. Jättekul verkligen, men man känner sig ju alltid lite elak när man snor dem andras paket hehe!Vi blev kvar ett bra tag så tror kl var närmre 23 när vi åkte till Victors kusin(på hans pappas sida). Klockan var så mycket så när vi kom dit så några hade redan åkt hem. Alla hade hållit igång hela dagen och man var trött så vi blev inte heller kvar där så länge. Men mysigt var det och så kul att vi mer eller mindre hann fira med allihopa.

På juldagen var vi ganska trötta och sega, jag åkte till Annelie senare på eftermiddagen för att hinna träffa dem en sista gång innan hemfärd. Bilen krånglade lite och det var nära på att bli tåg hem till Stockholm. Anledningen till att vi ville ta med bilen var för att lättare och snabbare ta oss hem på nyår. Jag jobbade nämligen till kl 3 och vi skulle fira i K-hamn men några kompisar. När vi väl åker hem så får vi punka på ena framdäcket så resan hem tar mellan 5-6h istället för 2,5. Vi stod liksom precis vid sidan av motorvägen bara några mil från Södertälje och jag trodde knappt inte att vi skulle få någon hjälp eftersom att det var nyår.

Tillslut kom en bärgare som bytte däcket till ett reservhjul och vi fick rulla hem i 80km/h. Det tog sån jäkla tid, men jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta åt detta hahaha! Vi var hos Victors pappa runt 10, hade inte ätit något så vi tog med mat därifrån. Vi skulle fira hos Victors mamma så de andra var redan där och vi gled nog in runt halv 11.

Trots allt strul så blev nyår lyckat. Nu blickar vi bara framåt och hoppas på ett ännu bättre 2019!

Ha det bäst! Kram, Lollo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: