Nya inköp till lägenheten

Hallå där!

Sitter i soffan och kollar på gamla serier. Så skönt när man börjar senare så man kan sova ut ordentligt och inte behöva stressa. Jag kom på att jag inte hade visat er vårt nya soffbord som vi fick innan jul. Så, här har vi det…

Jag är jättenöjd med bordet och det är jättefint, jag älskar att bordet speglar sig. Dock får man nästan sköta det som om det vore ett barn. Vi måste alltid tänka på att ha glasunderlägg och det är inga problem, men vi har märkt att vissa skålar har lämnat märken efter sig. Det blir lätt märken och de syns ganska väl. Nu har jag iallafall ”impregnerat” det och hoppas att det ska hjälpa.

I mellandagarna köpte vi även en ny tv. Vi hade pratat om att köpa ny länge och tänkte att priserna förhoppningsvis skulle gå ner i mellandagarna. Den teven vi köpte låg fortfarande kvar på ordinarie pris men vi valde att köpa den ändå. Det gick inte att motstå haha. Som tur var så gick den precis in i bilen så vi fick med den hem på en gång. Victor ville ha en 65tum vilket jag först trodde skulle bli lite väl stort i vårt vardagsrum men jag gav med mig. Det tog ett tag innan man hade vant sig med den för shit vad stor den var och jämfört med vad vi hade innan så blev det en riktigt stor skillnad.

FÖRE:

EFTER:

Elgiganten hade såklart sänkt priset på teven med några tusen några dagar efter att vi köpt den. Victor fick se det av en slump och då fick man lite ångest när man betalt så pass mycket för den. Som tur var kunde vi åka in och få ut mellanskillnaden. Visst om det inte hade sänkt den så mycket men nu var det extremt och det var ju superbra att vi kunde få tillbaka pengarna.

Jag är verkligen kär i den här tvn!! Amblighten gör också att man får mer inlevelse i videos och effekterna blir så coola om man bara har på musik.

Nästa inköp måste nog bli en tv-bänk för så som det ser ut nu är inte snyggt alltså. Vi ska mäta lite på det så att tvn inte tar över bänken. Tanken var att vi kanske skulle sätta upp tvn på väggen men vi har inte bestämt oss hur vi ska göra riktigt än.

Jag kikar in imorgon igen, och ni får ha en fortsatt bra dag!

Kram, Lollo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: