Vad har hänt på senaste?

Godmorgon från mig!

Vet att jag inte uppdaterat på ett tag men vad det beror på vet jag inte. Så synd att bloggandet bara runnit ut i sanden.

Vi har hunnit med en del sen sist, bland att fått ut badkaret från badrummet. Kanske inte så intressant för er men det var nog det bästa som kunnat hända. Vi var så trötta på det där badkaret och ville bara få bort det. Tanken var väl att vi skulle ta bort det bara någon vecka efter att vi flyttat in men vi drog ut lite på det. Så småningom ska det upp duschväggar, och än så länge löser vi det på annat sätt. Det gjorde iallafall väldigt mycket att få bort, det både utseendemässigt och platsmässigt.

Förförra helgen var vi hemma i Kga/K-hamn och hälsade på. Jag slutade sent så vi var hemma runt 23 på fredagen. Jag lunchade med några kompisar på lördagen. Så mysigt och kul att jag hann träffa fler i samma veva. Oftast när jag kommer hem så jobbar alla eller har andra inplanerade saker, vilket gör att man aldrig hinner ses då vi inte är hemma så ofta. Efter lunchen åkte jag till min syster och hälsade på. Jätteskönt att få träffa dem, men ibland önskar man bara att man kunde få göra det oftare. Helgerna går så fort och det är så mycket man vill hinna göra. Man vill hinna träffa alla och det är omöjligt. Ibland känns det faktiskt som semester att komma tillbaka till Stockholm haha!

Victor hämtade mig hos Annelie på kvällen så åkte vi ut till Victors mammas stuga och åt mat. Det var så himla mysigt och jag älskar att vara där. Stugan ligger precis vid vattnet så det är så lugnt och fridfullt där.

På söndagen tog vi en promenad till hamnen med Lars, Victors pappa. Det var jättefint ute och solen sken som bara den. Men det var riktigt kallt.

Nu måste jag nog ta mig upp ur sängen och göra frukost. Har en del saker som jag tänkt att jag ska hinna med idag när jag ändå är ledig.

Ha det bäst! Kram, Lollo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: