Villaggio

Godkväll på er!

Jag har haft en ledig dag idag och mest tagit det lugnt. Kom precis ut ur duschen och hamnade framför datorn. Jag försöker välja ut ett slott/herrgård som jag och Victor förhoppningsvis ska besöka i helgen. Vi fick nämligen en gratis vistelse på en herrgård/slott av Victors pappa. Det fanns många fina ställen att välja mellan men vi har inte hittat det rätta en. Vi skulle helst av allt vilja åka till ett ställe där dem har relaxavdelning och det var inte så många som hade det. Varför vi vill åka just den här helgen är för att det är alla hjärtans dag på torsdag och perfekt att fira den lite extra i helgen. Vi skickade iväg en bokning förra veckan som var på ett superfint och mysigt spahotell i Göteborg, men tydligen kunde vi inte checka in på lördagen så den planen gick i kras. Det var så synd när vi faktiskt hittat ett som vi båda föll för. Känns som att vi är lite sent ute nu men vi ska försöka hitta ett annat hotell och boka idag.

I lördags var jag och Victor ute och åt middag på en restaurang som heter Villaggio. Supergod mat och trevlig atmosfär. Om jag ska vara ärlig så var jag inte från början så sugen på att gå ut. Jag jobbade hela helgen och var lite halvseg när jag kom hem på lördagen, men ångrar inte en sekund att vi drog ut och åt. Det var tur att Victor övertalade mig!Till förrätt tog vi färskost som serverades med ruccola & soltorkade tomater…Och som varmrätt tog vi båda pasta med strimlad kalv i gräddig tryffelsås. Jättemäktig men supergod. Verkligen en restaurang att rekommendera.

Ni får ha en superfin kväll så ska jag förbereda maten tills Victor kommer hem. Det blir rester från gårdagens taco, sååå gott!!

Kram från mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: