VALENTINES

Hej på er!

Tänkte att jag skulle gjort en liten uppdatering om alla hjärtans dag i helgen men när jag satt och skrev så kom något annat upp och jag släppte skrivandet. Nu var det ju iofs ett tag sen vi hade alla hjärtans dag, men det är faktiskt en av de mysigaste dagarna enligt mig. Jag jobbade stängning den dagen så kom inte hem förens halv 9. När jag kom hem var bordet uppdukat med vin & sushi och Victor gav mig superfina rosor. Han hade gjort det så fint och mysigt åt oss. Mycket bättre än en romantisk middag på restaurang tycker jag. Absolut, det är supermysigt om man går ut på en romantiks middag, men just den här dagen är alla par ute och jag kan tycka att det blir lite opersonligt så den här gången uppskattade jag att fira den hemma utan en massa andra par runtomkring en!Victor har pratat om att han vill ha whiskeyglas så jag tänkte att det här var ett perfekt tillfälle att ge honom på alla hjärtans. Jag tycker inte det är viktigt och ett måste med presenter på just en sån här dag men kände ändå att jag ville ge något litet. Han är ju faktiskt den som betyder allra mest för mig, och han förtjänar det bästa!! Min älskade Victor❤️

Hoppas att ni också hade en fin alla-❤️ans dag! Kram på er/Lollo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: