Scandinavian Cosmetics

Shit vad fort den här veckan har gått! Kan bero på att jag haft många lediga dagar, och inga stängningar på jobbet. Så himla skönt för en gångs skull. I tisdags var både jag och Linn lediga så vi hade bokat in oss på ett heldagsevent för Peter Thomas Roth. Eventet hölls i Elite Carolina Towers så vi var där redan halv 10 på morgonen och åt god hotellfrukost.Det var en intressant utbildning, och jag lärde mig väldigt mycket. Med tanke på att vi inte har det här märket i vår butik utan endast kan sälja det via vår e-handel så är man inte lika insatt. Vi fick känna på många utav produkterna och flera utav dem föll mig i smaken. Jag ska nog lägga en beställning på några produkter från PTR.

Efter några timmar fick vi lunch som bestod av högrev med kålrot eller vad det nu kan ha varit, någon typ av rot hahah(som ni kan se på bilden). Till det serverades potatis, pepparrot- och rödvinssås.Efter lunchen var det matkoma för resten av utbildningstiden men vi fortsatte att äta under utbildningen för dem hade nötter, torkade bär och kakor som vi tog med in. Dem bjöd även på fika senare under dagen så det var en riktig ätardag kan man säga.Jätteglad att jag var ledig och fick chansen att gå på den här utbildningen, så kul när man inte vet så mycket om märket heller och få lära sig en massa nytt.

Var även på ett annat ”jobb” event igår kväll. Tänkte att jag kunde berätta om det i ett senare inlägg.

Kram på er/ Lollo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: