SC Doft event

Godmorgon fina ni!

Har precis ätit en välbehövlig frukost och ska snart plocka iordning lite här i lägenheten, får stress när det ligger saker överallt. Har jobbat halva helgen och igår eftermiddag åkte vi inte till Ikea och köpte en tv-bänk. Det tog ett tag att bestämma måtten pga av att Ikeas mått inte var de som vi hade tänkt oss. Tanken var att vi skulle ha en 2m lång bänk men det vi kunde välja på var antingen 2,40m vilket blir för långt eller 1,80m. Vi bestämde oss tillslut för att ta 1,80. Om det inte alls skulle funka så får vi kolla vidare men tror att det kommer bli ganska så bra ändå.

Pratade i förra inlägget om att jag var på ett doft event dagen efter PTR eventet. Jag åkte dit med Linn och när vi kom dit bjöd dem på mat & godis. Det var så fint i salen/rummet vi satt i. Jag var nog mest fascinerad över hur det såg ut där inne haha. På eventet fick vi bland annat reda på vårens doftnyheter, fick helt klart en favorit som jag ska slå till på så fort den kommer ut.Önskar er en toppendag så uppdaterar jag senare om hur hur det går med tv-bänks byggandet.

Kram på er/Lollo

En kommentar på “SC Doft event

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: