Långt uppehåll

Hej på er!

Sitter på tåget påväg hem till Stockholm nu. Har varit hemma i Karlskoga över dagen där jag hunnit både hunnit fixa mina naglar och klippt mig. Var barnvakt åt Winston en stund också, min systerson. Han fyllde 2 år igår och eftersom att vi inte kommer åka hem på några veckor framöver så ville jag hinna träffa honom nu. Min lilla bebis som verkligen inte är en bebis längre. Han har blivit så stor!!

Tåget står still och vi lär inte komma iväg på ett tag. Jag är rastlös och tänkte varför inte bara ta tag i bloggen nu när jag haft ett långt uppehåll. Ni vet att det brukar vara lite halvdålig uppdatering här på bloggen, men på senaste tiden så har jag inte bloggat alls. För första gången finns det en anledning till att jag inte gjort det. Skulle kunna skriva ett hur långt inlägg som helst om allt men känner inte att det är nödvändigt, så jag försöker att ta det kort.

Från att jag var iallafall 10 år har jag haft problem med min andning. Det har blivit värre med åren och sen i slutet av januari det här året har det varit extremt mycket värre. Det kommer lite i perioder kan man säga så jag har det inte varje dag. På senaste tiden har det dock varit i princip varje dag, mer eller mindre. Jag har haft mycket hjärtklappning och varit väldigt orolig över det här. Det har varit en del sömnlösa nätter vilket inte alls funkar då jag jobbar på dagarna och ibland har riktigt långa pass. Jag gick in i en bubbla där ett tag och fick inte först den hjälp jag behövde från sjukvården. Det blev en stress i sig och allt kändes bara skit. Jag har fått gjort 3 olika sorters EKG:n och ett hjärtultraljud. Proverna har inte visat något så det verkar inte vara något fel på hjärtat i nuläget. Det känns såklart jätteskönt att veta men när det är fortfarande inte helt bra och man vill liksom bara veta vad det är så man kan göra något åt det i tid. Det är ganska så jobbigt att ha det såhär kan man säga. Det har varit bättre nu i några dagar men är långt ifrån så som det ska vara. Jag hoppas att vi snart kan komma fram till vad det är som är fel.

Ska försöka uppdatera så mycket jag kan nu framöver och speciellt om Italien-resan. Vi åker nu på lördag och det ska bli så himla skönt att bara få komma iväg. Har aldrig varit i Italien så det ska bli kul att just dit. Tror jag kommer älska det!

Ha det så bra!

Kram Lollo

4 kommentarer på “Långt uppehåll

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: