19/5-19

Hej på er, hoppas allt är bra!

Som ni vet så var vi nyligen i Italien och jag lovade att uppdatera om resan här på bloggen. Varför jag inte gjort det tidigare eller redan under resan beror på att jag har behövt redigera en del bilder. Alla bilder är heller inte tagna med min mobil så därför har jag väntat med de här inläggen. Vi är supernöjda med resan och allt vi fått se och uppleva och jag har tänkt att dela upp inläggen om resan för annars kommer det bli ett riktigt långt inlägg. Finns så mycket bilder som jag vill få upp också så tänker att det bästa är att dela upp det. s

Slänger in en bild från en av byarna i Cinque Terre, tror nog att jag tyckte att den här byn var den finaste!

Sitter på tåget från Kristinehamn nu, vi har varit hemma och firat lite födelsedagar. Smidigt att slå ihop kalas när nästan hälften av släkten fyller i maj. Vi har båda doc känt oss lite hängiga. Victor är sjuk och jag är någonstans mittemellan frisk och sjuk tror jag. Jag känner att det är något på gång som inte brutit ut än. Inte alls vad vi behövde nu. Vi får leva på te och Strepsils så frisknar vi förhoppningsvis snart till.

Jag ska fortsätta att redigera lite Italien bilder nu som kommer upp i första inlägget imorgon. Det är ett heltidsjobb att redigera och det finns så mycket bilder jag vill ha med så det kan nog ta ett tag det här.

Kram på er! /Lollo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: