Halsfluss kom emellan

Hallå på er!

Förlåt för dålig uppdatering av fortsättningen på resan men halsfluss kom emellan. Det har varit mycket sjukstuga hos oss en längre tid. Victor blev sjuk några dagar innan Italien och kände sig lite bättre i slutet på veckan. Sen trodde jag att det var över med förkylningen men då kom den tillbaks och han hade en ihållande hosta som inte alls lät bra. Efter några dagar tog han prover och det var ”början” till halsfluss. Jag kände själv inte av någonting och kunde inte förstå hur fasen jag hade kunnat klarat mig med tanke på att det smittar så lätt. Bara efter någon dag när Victor hade börjat med sin penicillinkur började jag känna att det var något som var påväg att bryta ut på mig med. Jag förstod nästan att jag också hade fått halsfluss så vi åkte iväg i onsdagskväll och tog prover. Självklart hade jag också åkt på halsfluss, så nu käkar vi båda penicillin här hemma.

Har varit hemma två dagar från jobbet och vilat. Först idag börjar jag känna att jag är på bättringsvägen så imorgon ska jag jobba igen. Hoppas att jag orkar men tror inte det ska vara någon fara. Det är mest min röst jag är orolig för. Jag får se hur länge den håller efter alla kundsamtal haha.

Jag känner att jag snart skulle kunna somna. Är helt slut fast jag legat i soffan typ hela dagen. Tänkte iallafall avsluta inlägget här så får ni ett Italien-inlägg nästa gång.

Kram på er!/ Lollo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: